کانکس کارگری
کانکس کارگری
کانکس کارگری که به کانکس سالنی هم معروف است، به سادگی جایگزین اسکان های کارگری شده است. امروزه بیشتر پروژه ها از کانکس کارگری به دلیل هزینه کم، ماندگاری بالا، قابلیت جا به جایی راحت و حتی قابلیت فروش آن بعد از اتمام پروژه بسیار محبوب می باشد.
انواع کانکس کارگری و ابعاد آن
کانکس کارگری به مدلهای : کانکس سالنی، کانکس با سرویس بهداشتی، کانکس با دو اتاقِ و کانکس با سه اتاقِ دستهبندیشده و البته میتوان با توجه به سفارش مشتری در تمامی ابعاد این نوع کانکس را تولید کرد. ابعاد به طور کلی در کانکس مطرح نیست ولی بعضی از استانداردها در پروژهها وجود دارد.
بهصورت استاندارد کانکسهای کارگری دارای ابعاد ۲*۲ الی ۱۲*۴ است و مثلاً کانکس نگهبانی ۲*۲ اجراشده و ولی استانداردهای مرسوم ابعاد سازه کارگری شامل ۲.۴*۴ و ۲.۴*۶ و ۲.۴*۱۲ هست.
حمل و نقل کانکس کارگری
نکاتی که در حملونقل این نوع کانکس وجود دارد به چند بخش ، فاصله، اندازه کانکس و شرایط راه بستگی دارد. معمولاً ابعاد پیشساخته کانکسهای کارگری با عرض ۲.۴ متر ساختهشده که از کنارههای ماشین بیرون نزده و بار ترافیکی محسوب نشود و درنتیجه هزینه حمل کاهش یابد کانکس مسکونی.
در بعضی مناطق که عبور و مرور سخت است، بهترین گزینه ساخت کانکس در محل است، زیرا هزینه حملونقل تجهیزات وابسته به ساخت سازه کارگری ازجمله دیواره و غیره خیلی کمتر است تا کانکس مونتاژ شده را حمل نمایید. البته متخصصین ما کار مونتاژ کانکس را در محل با سرعت بسیار بالای انجام میدهند و این کار از هزینههای مشتریان بهشدت میکاهد.
قیمت کانکس کارگری
هزینه یکی از اصلیترین دلایل استفاده از کانکس است، تیپهای این سازه به سه نوع سنگین، نیمه سنگین و سبک دستهبندیشده و معمولاً در کارهای عمرانی از نوع سبک و نیمه سنگین و در پروژههای راهداری و معدنی از نوع نیمه سنگی تا سنگین آن استفاده میشود و این استاندارهای استفاده به دلیل ماهیت کار است.
قیمت این نوع کانکسها معمولاً از متری ۲۵۰ هزار تومان شروعشده و انتهایی برای آن نیست. بهطور مثال برای مساحت ۲.۴*۶ مترمربع در نوع تیپ سبک کانکس کارگری قیمت ۴.۲۰۰.۰۰ هزار تومان و تیپ سنگین آن ۶.۷۰۰.۰۰ هزار تومان است. البته اینکه داخل یا خارج کانکس چه تفاوتی در متریال استفادهشده بکند یا خیر قیمت تغییر میکند.
مشخصات فنی و ظاهری کانکس
برای اینکه شمایی از مشخصات را داشته باشید از جزئیات خیلی ریز در اینجا پرهیز شده است. معمولاً در کانکسهای کارگاهی از تیرآهن (در مارکهای: ذوبآهن ، اهواز و…) ، پروفیل ( ۱۰۰*۱۰۰ ، ۸۰*۸۰ ، ۴۰*۸۰ ، و … ) ، ضخامت ورقها بیرونی ( ۵۰ ، ۴۰ ، ۳۰ و … ) و نوع دیوار پوش ( P.V.C دوجداره آذران پلاستیک روکشدار لمینت خور ، P.V.C دوجداره روکشدار کم پارس ، P.V.C چاپیmdf و … ) استفادهشده است.
رنگ های کانکس کارگری
در رنگآمیزی کانکسهای کارگاهی معمولاً از رنگ سفید استفادهشده که عایق حرارتی و برگرداننده نور بوده و در شب نیز عایق گرما است. ولی در پروژههای عمرانی شهری بهصورت سفید و آبی است تا رعایت شعار شهرداری و آسمان آبی، زمین پاک را رعایت کند. سقف کانکسها بهصورت شیروانی طراحیشده که باعث مقاومت در برابر باد، باران و برف داشته و وزن بیشتری را تحمل کند.
موارد مهم در جانمایی و نصب کانکس
خیلی از مشتریان سؤال پرسیده که چگونه طول عمر این سازه را افزایش دهیم؟ درهرصورت گذر زمان و استفاده مستمر طول عمر را کاهش میدهد و کانکس مستهلکشده ولی کانکسهای کارگری و یا کارگاهی معمولاً در چهار حالت دچار آسیب میشوند که عبارت است از:
ریز مصالح ساختمانی درروی آن، تصادف ماشینآلات ساختمانی و کارگاهی با کانکس، عدم زیرسازی و مهار مناسب درشیب و استفاده نادرست کارگران. مهم است که در واقع جانمایی و نصب کانکس در محل امنی باشد تا کمترین آسیب را ببیند. و از ریزش مصالح روی سقف با برخورد ماشینآلات جلوگیری و با زیرسازی مناسب و اجرای مهار بهراحتی از خیلی از موارد جلوگیری کنیم. در مورداستفاده نادرست افراد و کارگران از کانکس کارگری نیز با آموزش و کنترل لازم میتوان خیلی از مشکلات را حل کرده و از سرمایه خود نگهداری کنیم قیمت کانکس.
نحوه خرید و استعلام قیمت کانکس
از طریق تماس با مشاورین ما به راحتی از آخرین قیمتهای کانکس دستدوم و نو باخبر شده و تفاوت در مشاوره خرید این سازه را احساس کنید. مشاوره رایگان است و همین حالا تماس بگیرید. از طریق تضمینهای خرید از ما ازجمله تضمین ۱۰ ساله، خدمات پس از فروش مادامالعمر و تضمین خرید کانکس بعد از اتمام پروژه لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!