انواع کانتینر
انواع کانتینر
کانتینرهای یکی از اجزای اصلی و مهم صنعت حمل و نقل است. و انواع کانتینر های مختلف برای کارها و خدمات مختلف وجود دارد. در گذشته کانتینر های برای حمل و نقل کالا ها و وسایل و جابجایی آن ها بیشتر مورد استفاده قرار می گرفته است. اما امروزه کاربردهای بسیار متنوع و گسترده تری برای کانتینرها وجود دارد. در ادامه با کانکس وان همراه باشید تا با انواع کانتینر آشنا شویم.
معرفی انواع کانتینر
اگر شما یک شرکت حمل و نقل کالا دارید، از قبل باید انواع کانتینر و کانکس را به خوبی بشناسید و از ویژگی ها و شرایط آن ها آگاهی داشته باشید. بیش از چندین نوع کانتینر وجود دارد که در حمل و نقل بار و بسیاری از کاربردهای دیگر مورد استفاده قرارمی گیرد.
و بعضا ممکن است چندان مورد استفاده قرار نگیرد، اما برای محموله هایی که نیازهای خاصی دارند در دسترس است. در ادامه ما به بررسی انواع کانتینر ها خواهیم پرداخت.
-
کانتینر خشک یا کانتینر معمولی
برای حمل کالاهای خشک یا مواد استفاده می شود. تقریباً انواع کالاهای استاندارد که نیاز و شرایط خاصی برای حمل و نقل ندارند می توانند از کانتینر خشک استفاده کنند. این کانتینر ها در ابعاد ۱۰ فوت، ۲۰ فوت و ۴۰ فوت قرار دارند و بنابراین متداول ترین نوع کانتینرهای مورد استفاده در صنعت حمل و نقل هستند.
-
کانتینر ۱۰ فوت
یک کانتینر ۱۰ فوت به عنوان اندازه استاندارد نیست. برای به دست آوردن کانتینر ۱۰ فوت باید کانتینر های ۲۰ و ۴۰ فوت را برش داد و جوشکاری کرد تا به ابعاد ۱۰ فوت تقسیم کرد.
کانتیرهای ۱۰ فوت با توجه به کیفیت و جنس بسیار خوبی که دارند، می توان در موقعیتهای مختلف قرار از آن استفاده کرد و متناسب با نیازهای شما باشد. کانکس وان یکی از تولید کننده انواع کانتینر ها با ابعاد مختلف می باشد و کانتینر ۱۰ فوت با بهترین کیفیت را به مشتریان خود ارائه می دهد.
-
کانتینر ۲۰ فوت
کانتینر حمل و نقل استاندارد ۲۰ فوت به دلیل راحتی، امکان شخصی سازی و وزن کم از محبوبیت بالایی برخوردار است. بعضی از شرکت ها هستند که از یک کانتینر ۲۰ فوت کانتینر های کوچک تر درست می کنند. اما بیشتر اوقات، آنها به عنوان بخشی از یک ساختار بزرگتر و در کنار دیگر کانتینر ها استفاده می شوند. در حالی که کانتینرهای ۲۰ فوت به طور کلی ارزان تر از کانتینر های ۴۰ فوت مربوطه هستند.
قیمت آنها در هر فوت مربع در واقع گران تر است. برای اندازه یک ساختمان، به دو برابر کانتینر ۲۰ فوت به اندازه ۴۰ فوت نیاز دارید. اگر شما به کانتینر های ۲۰ فوت نیاز داشته باشید، اما فضای بیشتری را مد نظر دارید. استفاده از کانتینرهای ۴۰ فوت معمولاً روش بهتری برای بدست آوردن فضای بیشتر است.
-
کانتینر ۴۰ فوت
کانتینرهای حمل ۴۰ فوت متداول ترین کانتیرهایی هستند که پیدا خواهید کرد. اگر قصد استفاده از کانتینر را به صورت کانتینر ویلایی دارید. آنها به اندازه کافی بزرگ هستند که اجازه می دهد آنها را به چند اتاق تقسیم کنید (به عنوان مثال، یک خانه یک خوابه) اما می توانند در یک خانه از هر اندازه ترکیب شوند.
کانتینرهای ۲۰ فوت برای کسانی که خواهان عایق کاری داخلی هستند در حالی که هنوز دارای یک سقف مناسب هستند، مسئله ساز شود. اگر کار شما بیش از کانتینر ۲۰ فوت را می طلبد، لازم است که به بررسی دقیق نیازهای خود بپردازید. ممکن است با خرید کانتینر ۴۰ فوت و تقسیم آنها در دو کانتینر ۲۰ فوت بتوانید به اهداف یکسانی برسید.
یک کانتینر ۴۰ فوت برای بسیاری از خانه های کانتینری، اندازه و استاندارهای کاملاً ایده آلی دارد و در نهایت انتخاب بسیار مقرون به صرفه تری است.
-
کانتینرهای تخت Flat Rack
این نوع کانتینر یکی از انواع کانتینر می باشد که معمولاً برای حمل بار سنگین و یا شکل عجیب و غریب استفاده می شود. این کانتینر ها دیوارهای کناری ندارند و سقفی نیز ندارند، ممکن است در انتهای آنها دیواره های ایستاده وجود داشته باشد که ممکن است ثابت یا جمع شوند.
با استفاده از این نوع کانتینر ها امکان بارگیری از دو طرف وجود دارد. کانتینرهای تخت Flat Rack معمولا ۲۰ فوت ۴۰ فوت هستند و برای استحکام و مقاومت از فولاد ساخته شده اند.
-
کانتینرهای بی سقف
برای بارگیری و تخلیه آسان محموله های عمده یا بارهایی که از ارتفاع استاندارد کانتینر بالاتر است استفاده می شود. این کانتینر به معنای واقعی کلمه بی سقف نیستند، قسمت بالایی آنها را می توان با استفاده از طناب های پلاستیکی و ایمن سازی بار از شرایط آب و هوایی محکم کرد. (انواع کانتینر)
-
کانتینرهای تونلی
این یکی از انوع کانتینر که در بارگیری آسان و سریعتر بار کمک می کنند، بنابراین بهره وری بیشتری دارند. کانتینر تونلی برای نگهداری مواد خشک هستند، اما در هر دو انتها درب دارند.
جهت مشاوره و خرید انواع کانکس و کانتینر با شماره ۰۹۱۲۰۸۰۱۸۵۰ تماس حاصل فرمایید.
-
کانتینر درب بغل
در این انواع کانتینر یک درب آن در انتهای کانتینر و دیگری در امتداد کنار ظرف است. این نوع کانتینرهای حمل و نقل باعث بارگیری و تخلیه محموله ای می شود که پهن باشد و از درب انتهایی کانتینر بارگیری نشود. کانتینر درب بغل نیز بارگیری و تخلیه را با کمک لیفتراک آسان می کنند.
-
کانتینر یخچال دار
این نوع کانتینر یکی از انواع کانتینر می باشد که مشابه کانتینر خشک هستند اما دارای قابلیت برودتی هستند و دمای کانتینر را از دمای خارج پایین نگه می دارند. اینها برای کالاهایی استفاده می شوند که نیاز به نگهداری در دمای خاص دارند. (انواع کانتینر)
-
کانتینر مخزنی
برای حمل مایعات و گازهای خطرناک یا غیر خطرناک استفاده می شود. این ظروف به شکل استوانه ای است که در یک قاب فولادی به اندازه یک ظرف معمولی قرار می گیرد. کانتینر مخزن دار از مواد غیر خورنده مانند فولاد ساخته شده اند.
-
کانتینرهای تهویه دار
برای کالاهایی استفاده می شود که حتی هنگام حمل و نقل به گردش هوا نیاز دارند.
-
کانتینر عایق بندی شده
این نوع کانتینر ها دارای عایق حرارتی هستند. و برای حمل کالاهایی که نیاز به دمای بالاتر از دمای خارج دارند استفاده می شود.
-
کانتینر دو درب
برای بارگیری و تخلیه مواد گسترده تر مانند مصالح ساختمانی استفاده می شود. این نوع کانتینر ها دارای درهای دو طرفه در طول انواع کانتینر هستند.
-
کانتینر حمل ماشین
کانتینرهای مخصوصی هستند که مخصوص حمل و نقل اتومبیل ساخته شده اند.
-
کانتینر مخصوص
این انوع کانتینر می توانند در هر شکل یا ابعاد خاصی ساخته شوند. اینها برای کالاهای خاصی طراحی شده اند که ممکن است اندازه استاندارد کانتینر برای آنها مهم نباشد.
این کانتینر مخصوص خاص هزینه بالایی دارند. و معمولاً توسط شرکتها مورد استفاده قرار نمی گیرند، مگر اینکه کاملاً لازم باشد. کانکس وان یکی از شرکت های مهم در زمینه تولید و اجاره و فروش انواع کانتینر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان کانکس وان ارتباط برقرار کنید.
کدام نوع کانتینر برای شما مناسب است؟
انوع کانتینر ها عموماً در اندازه های ۱۰ فوت، ۲۰ فوت و ۴۰ فوت موجود است. کانتینر ها معمولاً در ابعاد ۲۰ و ۴۰ فوت مورد استفاده قرار می گیرند. اکنون که متداول ترین انواع کانتینر و اندازه آنها را شناختیم، ممکن است آسان باشد. که یکی از آنها را برای نیاز حمل بار انتخاب کنید.
با این وجود، در هنگام تصمیم گیری در مورد بهترین نوع و اندازه کانتینر برای حمل بار، هنوز هم احتمال سردرگمی وجود دارد. بنابراین چگونه تصمیم می گیرید کدام انوع کانتینر مناسب کار شما می باشد؟.
خرید انواع کانتینر
کانکس وان یکی از شرکت های برجسته و پیشرو در فروش انواع کانتینر می باشد. کانکس وان علاوه بر فروش انواع کانتینر به اجاره انواع کانتینر و فروش کانتینر دست دوم نیز برای بسیاری افراد در دسترس می باشد.
خرید انواع کانتینر با هزینه و قیمت های مختلف امکان پذیر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خرید انواع کانتینر به وب سایت کانکس وان مراجعه کنید. و یا با کارشناسان کانکس وان ارتباط برقرار کنید.
قیمت انواع کانتینر
همان طور که در بالا انواع کانتینر را بررسی کردیم و از شرایط و ویژگی های آن ها صحبت کردیم. قیمت های آن ها نیز با توجه به ابعاد و ویژگی های خاصی که دارند متغیر می باشد. برای کسب اطلاعات در مورد قیمت انواع کانتینر و بررسی شرایط فروش آن ها به وب سایت کانکس وان مراجعه کنید. و یا با کارشناسان کانکس وان ارتباط برقرار کنید.
فروش انواع کانتینر
کانکس وان یکی از شرکت های پیشرو وبرجسته در زمینه فروش انواع کانکس ها و انواع کانتینر با کاربرد های مختلف مانند کانکس اداری، کانکس ویلایی، کانکس نگهبانی، کانکس فروشگاهی، کانتینر ویلایی، کانتینر اداری، کانتینر انباری، کانتینر مسکونی و بسیاری از انواع دیگر کانکس ها و کانتینر ها با قیمت های مناسب می باشد.
شرکت کانکس وان همچنین امکان اجاره و فروش انواع کانتینر های دست دوم را برای افرادی که نیاز به استفاده از کانتینر های درجه یک در یک مدت زمان محدود را دارند را فراهم کرده است کانتینر در البرز.
کانکس وان با توجه به تجربه و سابقه ای که در عرصه ساخت، فروش و اجاره کانتینر ویلایی نو و دست دوم دارد. بهترین قیمت های بازار را به مشتریان عزیز خود ارئه می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه های خرید انواع کانتینر و یا راهنمایی های بیشتر با کارشناسان کانکس وان ارتباط برقرار کنید.
شرکت کانکس وان با بیش از سه دهه فعالیت در حوزه تولید و عرضه کانکس، با بکارگیری مهندسین مجرب و بهترین مواد اولیه موجود در بازار توانسته مرغوب ترین کانکس ها را به بازار عرضه کند و گام موثری در صنعت کانکس بردارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!